Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με την υπογραφή και την εγγύηση της CARGROUP

 Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά με την υπογραφή και την εγγύηση της CARGROUP

Το αυτοκίνητο έχει συμβάλει τόσο καθοριστικά στην διαμόρφωση του σημερινού τρόπου ζωής και εργασίας μας, που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε την ζωή μας χωρίς τις διευκολύνσεις που μας παρέχει.

Μέσα από την τεράστια ποικιλία μοντέλων αλλά και τιμών που υπάρχουν πια, ο  κάθε ένας μας, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται στις δικές του προσωπικές ανάγκες χρήσης.

Η αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων κερδίζει συνεχώς έδαφος, αφού τα τελευταία χρόνια ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, σε άριστη κατάσταση, προστίθενται καθημερινά στην αγορά αυτοκινήτου, έχοντας σταθερές αλλά και ανταγωνιστικές τιμές.

Το πιο σημαντικό από όλα κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι να απευθυνθούμε σε αξιόπιστες εταιρίες εμπορίας μεταχειρισμένων οχημάτων ώστε να αποφύγουμε τις κακοτοπιές…

Για ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά παντός τύπου, με αξιοπιστία και εγγύηση, ο starodigos.gr σας προτείνει να επισκεφθείτε την εταιρία CARGROUP, του κυρίου Μανώλη Αθανασάκη.

Στην CARGROUP, θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα άριστης κατάστασης που θα σας εντυπωσιάσουν.

H εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ όλα της τα οχήματα διατίθενται μετά από διεξοδικό και αυστηρό έλεγχο.

Στην CARGROUP θα βρείτε αυστηρώς επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, από πρώτο χέρι, τα οποία συνοδεύονται απαραιτήτως από το ιστορικό συντήρησής τους αλλά και από εγγύηση. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου, η εταιρία θα σας επιστρέψει πίσω τα χρήματά σας .

Συζητήστε μαζί τους το ενδεχόμενο πίστωσης καθώς μπορούν να σας προσφέρουν διακανονισμό έως και 84 δόσεις αλλά και έως 36 άτοκες δόσεις.

Στην CARGROUP, έχετε ακόμη τη δυνατότητα να ανταλλάξετε το παλιό σας αυτοκίνητο με ένα νέο μεταχειρισμένο, πάντα σε λογικές τιμές μετά από επαγγελματική εκτίμηση. Πριν την παράδοση, κάθε αυτοκίνητο περνά από διεξοδικό τεχνικό έλεγχο, ενώ όλα τα αυτοκίνητα έχουν πιστοποίηση από το ΚΤΕΟ και συνοδεύονται από νόμιμη εγγύηση 12 μηνών.

Επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα τους στο www.cargroup.car.gr

Δείτε την καταχώρηση της CARGROUP εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments