Σχολές οδηγών Μεραμβελιωτάκης. Μην πάρετε απλά το δίπλωμα …Μάθετε να οδηγείτε…

Σχολές οδηγών Μεραμβελιωτάκης. Μην πάρετε απλά το δίπλωμα …Μάθετε να οδηγείτε…

Mία από τις χιλιοειπωμένες φράσεις των εφήβων είναι: “Όταν θα γίνω δεκαοχτώ χρονών, θα μπορώ να βγάλω το δίπλωμα οδήγησης.”Νεανικό όνειρο που κάθε κορίτσι ή αγόρι βιάζεται να πραγματοποιήσει καθώς το έχει συνδυάσει με τη μετάβαση στην ενήλικη ζωή και την ανεξαρτησία.

Μόλις τα γενέθλια για το πολυπόθητο κλείσιμο των 18 ετών φτάσει, ξεκινάει και η αναζήτηση της σχολής οδηγών που θα τους βοηθήσει να πάρουν στα χέρια το μαγικό χαρτί!

Οι διαδικασίες όμως για τους υποψήφιους οδηγούς που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου ή μηχανής, ολοένα και δυσκολεύουν. Για την απόκτηση άδειας οδήγησης κάθε κατηγορίας αυτοκινήτων & μοτοσικλετών, ο υποψήφιος οδηγός πρέπει να επιτύχει τόσο στη θεωρητική όσο και στη πρακτική εξέταση.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η σωστή επιλογή μια αξιόπιστης σχολής που θα διαθέτει την εμπειρία που απαιτείτε είναι αναγκαία.

Η θεωρία είναι η μισή οδήγηση. Πριν από την επιλογή μιας σχολής οδηγών αλλά και κατά την διάρκεια παρακολούθησης θεωρητικών μαθημάτων, να προσέξετε αν οι εκπαιδευτές διαθέτουν μεταδοτικότητα και ο τρόπος επικοινωνίας τους με τους μαθητές σας ταιριάζει. Αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που γίνεται το μάθημα, ζητάτε την καρτέλα και αλλάζετε σχολή.

Ατομικά μαθήματα οδήγησης. Επ’ ουδενί στα μαθήματα ο δάσκαλος δεν πρέπει να ασχολείται με δυο ή και τρεις μαθητές ταυτόχρονα. Έτσι οδήγηση δεν γίνεται. Απαιτήστε να κάνετε το μάθημα οδήγησης σωστά, να μην σας κάνουν οδηγό για τις δουλειές τους, ή μην οδηγάτε εσείς το αυτοκίνητο και ο δάσκαλος ασχολείται με οτιδήποτε άλλο έκτος από εσάς.

Η τιμή. Το κόστος του διπλώματος πρέπει να είναι ξεκάθαρο από την αρχή. Ρωτήστε για την τελική τιμή και μην μείνετε στο “θα τα βρούμε”

Ένας σωστός δάσκαλος με ευχαρίστηση θα σας αναλύσει την δουλειά του, την μέθοδο διδασκαλίας του ενώ θα σας δείξει και την αίθουσα που θα γίνονται τα θεωρητικά μαθήματα.

Το γεγονός πως όσοι παίρνουν δίπλωμα οδηγούν, δεν σημαίνει ότι το πράττουν και σωστά!

Για σωστή και άρτια εκπαίδευση των νέων οδηγών ο starodigos σας προτείνει τις σχολές οδηγών Μεραμβελιωτάκης. Για αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στην εκπαίδευση !

Στη συγκεκριμένη σχολή, έχουν αποστολή να μάθουν τους υποψήφιους οδηγούς να οδηγούν σωστά και όχι άπλα να τους βοηθήσουν να αποκτήσουν το δίπλωμα οδήγησης. Πρωτίστως για την δική τους ασφάλεια και κατ’ επέκταση όλων των υπολοίπων. Με πλήρη και υπερσύγχρονο εξοπλισμό το εξειδικευμένο προσωπικό της σχολής θα σας λύσει, με υπομονή, ότι απορίες έχετε.

Στις σχολές οδηγών Μεραμβελιωτάκης πραγματοποιούνται και επεκτάσεις διπλωμάτων όλων των κατηγοριών.

Δείτε την καταχώρηση των σχολών Μεραμβελιωτάκης εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments