Μουρτζάκης… Νιώστε τη χαρά της δημιουργίας και εξοικονομήστε χρήματα

Μουρτζάκης… Νιώστε τη χαρά της δημιουργίας και εξοικονομήστε χρήματα

Στα μαστορέματα όπως φαίνεται το έχουν ρίξει οι Έλληνες. Καθημερινά σπεύδουν σε καταστήματα σιδηρικών, εργαλείων και χρωμάτων για να προμηθευτούν τα απαραίτητα υλικά, προκειμένου να επιδιορθώσουν κάποια βλάβη ή ακόμη να κατασκευάσουν κάτι με τα χεράκια τους .

Από τη μια η χαρά της δημιουργίας και από την άλλη η υψηλές τιμές των ειδικών τεχνιτών, έχουν ωθήσει ολοένα και περισσότερους να αναζητήσουν το ταλέντο τους στις επισκευές αλλά και στις κατασκευές.

Και το λεγόμενο ασθενές φύλο δεν μένει αμέτοχο στα κατ’ οίκων μαστορέματα και όχι μόνο. Σύμφωνα με στοιχεία από καταστήματα σιδηρικών, χρωμάτων και εργαλείων μια στους τρεις πελάτες που μπαίνει στα καταστήματα τους είναι γυναίκα!

Άλλωστε η αγορά των κατάλληλων υλικών και εργαλείων διευκολύνει τις γυναίκες σε αυτές τις εργασίες και τις γλιτώνει από μεγάλη μυϊκή δύναμη που απαιτείται.

Αν και εσείς είστε από αυτούς που παίρνετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, επισκεφθείτε το κατάστημα χρωμάτων και εργαλείων Μουρτζάκης. Στα δυο καταστήματα του σε Ηράκλειο αλλά και Καστέλι Πεδιάδος, θα βρείτε τεράστια ποικιλία από υλικά για κάθε είδους εργασία τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες.

Η πολυετής παρουσία της εταιρίας Μουρτζάκης στο χώρο, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προϊόντων και τις προσιτές τιμές, είναι ο λόγος που οι καταναλωτές τη στηρίζουν και την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Μόλις κάνεις διαβεί το κατώφλι των καταστημάτων ενθουσιάζεται από την ποικιλία των προϊόντων αφού μπορεί να βρει χρώματα, σιδηρικά, εργαλεία και υδραυλικά είδη για κάθε περίσταση.

Οι εργαζόμενοι πάντα με ευγένεια και κατανόηση, είναι πρόθυμοι να λύσουν τις απορίες των πελατών αλλά και να τους συμβουλέψουν για τη σωστή χρήση των υλικών που αγόρασαν για τις εργασίες που επιθυμούν να κάνουν μόνοι τους.

Στα σύγχρονα καταστήματα Μουρτζάκης υπάρχει πλούσια γκάμα επώνυμων προϊόντων που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές. Πρόκειται για εργαλεία, χρώματα, πινέλα, κόλλες, βιομηχανικά και δομικά, βερνίκια, εργαλεία κήπου, σιδηρικά, και άλλα πολλά που υποστηρίζουν και προσφέρουν στους πελάτες μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση.

Η διαρκής αναζήτηση για νέα υλικά και εργαλεία, δίνει στην επιχείρηση τη δυνατότητα να παρέχει στους επαγγελματίες ή ιδιώτες πελάτες της, προτάσεις για διευθέτηση οποιοδήποτε προβλήματος μπορεί να αντιμετωπίσουν.

Αν λοιπόν και εσείς σκέφτεστε να ξεκινήσετε τις κατασκευές η τις επιδιορθώσεις με τα ίδια σας τα χέρια, σπεύσατε στα καταστήματα Μουρτζάκης.

Με σεβασμό στις ξεχωριστές ανάγκες που παρουσιάζονται στον κάθε ένα, θα σας προταθεί η καλύτερη λύση και στην πιο χαμηλή τιμή. Έτσι η δουλειά σας θα γίνει χωρίς μεγάλο κόστος και παράλληλα θα είναι ανθεκτική στο χρόνο, αφού όλα τους τα προϊόντα ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους.

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης Μουρτζάκης εδώ

,

Μοιραστείτε το!

Comments