Ξεχωριστές ιδέες για την ανανέωση του χώρου σας από την εταιρία Σκυβαλάκης

Ξεχωριστές ιδέες για την ανανέωση του χώρου σας από την εταιρία Σκυβαλάκης

Έφτασε επιτέλους η στιγμή να απελευθερωθούμε από τη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα. Η αλλαγή της εποχής καλεί για ανανέωση τόσο εμάς όσο και το σπίτι μας.

 Για να ανεβούμε λοιπόν ψυχολογικά, μπορούμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στους προσωπικούς μας χώρους, που θα τους δώσουν νέα πνοή, και θα ανανεώσουν και εμάς τους ίδιους.

Οι άνθρωποι που επιλέγουν να ανανεώνουν συχνά τους χώρους τους και να ζουν μέσα στα χρώματα και τα σχέδια, έτσι κι αλλιώς είναι άνθρωποι που δεν ακολουθούν κανόνες.

Ζωντανέψτε λοιπόν το χώρο σας με πολύχρωμες ταπετσαρίες, αλλάξτε καλύμματα, κουρτίνες, βάλτε στη ζωή σας ρόλερ και ρόμαν και απογειώστε τη διάθεση σας .

Με μια ταπετσαρία μπορείτε να αλλάξτε τελείως το χρώμα του ψυγείου σας, να δημιουργήσετε κεφαλάρι στο κρεβάτι σας ή ακόμα να ανανεώσετε τα ντουλάπια σας και να τους δώσετε στιλ.

Οι κατάλληλες κουρτίνες μπορούν να μεταμορφώσουν έναν χώρο, ακόμη και το πιο βαρετό δωμάτιο του σπιτιού. Αν δεν αντέχετε πια τις κλασικές συνηθισμένες κουρτίνες σας μπορείτε να τις αντικαταστήσετε με άλλα συστήματα σκίασης. Οι επιλογές είναι πολλές και σε πλούσια σχέδια και χρώματα.

Με το ρόλερ θα πετύχετε μια minimal διάθεση, με τα ρόμαν θα εντυπωσιάσετε, ενώ η μόδα επιτάσσει και στόρια για κάθε γούστο!

Προσοχή όμως διότι ο συνδυασμός διαφορετικών ειδών κρέμασης αλλά και υφασμάτων σε έναν χώρο φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, αρκεί να έχει γίνει με μέτρο.

Για εκπληκτικές προτάσεις που αφορούν την ανανέωση του σπιτιού, του γραφείου ή του εξοχικού σας αξίζει να επισκεφθείτε το κατάστημα Σκυβαλάκης στην οδό Χρυσοστόμου στο Ηράκλειο.

Στους γεμάτους καλαισθησία χώρους του, θα βρείτε τεράστια ποικίλα σε είδη για τη διακόσμηση αλλά και τη σκίαση του σπιτιού σας .

Τα σχέδια αλλά και τα χρώματα από τις ταπετσαρίες θα σας καταπλήξουν και δεν θα σας αφήσουν καμιά αμφιβολία για το ότι πρέπει άμεσα να τις προσαρμόσετε στο χώρο σας.

Η εταιρία Σκυβαλάκης από το 1963 παρέχει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητας, πάντα σε συνδυασμό με τις απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές .

Η εταιρεία βασισμένη στην πολυετή εμπειρία της αλλά και στην πολύχρονη συνεργασία της με τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού, έχει την δυνατότητα να ξεχωρίζει για την ποιότητα, την ποικιλία και τις καλύτερες τιμές.

Μια επίσκεψη θα σας πείσει, από την πρώτη στιγμή, πως οι άνθρωποι της Σκυβαλάκης έχουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση. Ακόμη και για την πιο δύσκολη !

Μέσα στο κατάστημα, θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία σε κουρτινόξυλα, πίνακες ζωγραφικής, είδη διακόσμησης, μικροέπιπλα και είδη δώρων που ξεχωρίζουν.

Δείτε την καταχώρηση της εταιρίας Σκυβαλάκη εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments