Πείτε ναι στις κατασκευές από μέταλλο της εταιρίας “Κουτάντος Α.Β.Ε.Ε.”

Πείτε ναι στις κατασκευές από μέταλλο της εταιρίας “Κουτάντος Α.Β.Ε.Ε.”

Τα πιο σύγχρονα αρχιτεκτονικά θαύματα κατασκευάζονται πλέον από μέταλλο. Ουρανοξύστες, γέφυρες μεγάλων ανοιγμάτων και ογκώδεις κατασκευές, δεν θα υπήρχαν στη ζωή μας, αν οι μεταλλικές κατασκευές δεν επέτρεπαν στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τη μεγάλη ευελιξία.

Τα μεταλλικά κτίρια κερδίζουν σταθερά έδαφος και στη χώρα μας, για την οικοδόμηση επαγγελματικών χώρων και κτιρίων που απαιτούν υψηλή αντοχή, λειτουργικότητα, αντισεισμικότητα και άριστες συνθήκες εσωτερικού χώρου.

Αυτό όμως δεν αποκλείει και τη χρήση του μετάλλου από την κατασκευή κατοικιών, ειδικά όταν γίνεται προσθήκη κατ’ ύψος και απαιτείται ελαφριά κατασκευή. Τα πλεονεκτήματα έναντι της συμβατικής κατοικίας άλλωστε είναι πολλά. Ανάμεσα τους η αντισεισμικότητα και τα λιγότερα οικοδομικά ένσημα.

Γενικά τα μεταλλικά κτίρια είναι καλαίσθητα, ασφαλή, ποιοτικά στην κατασκευή τους, οικονομικά, αντισεισμικά, λειτουργικά, ανθεκτικά και εύκολα στην επέκταση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών κατασκευών έναντι του σκυροδέματος είναι αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Για μεταλλικές κατασκευές στο Ηράκλειο ο starodigos σας προτείνει την εταιρία “Κουτάντος Α.Β.Ε.Ε.”

Η “Κουτάντος Α.Β.Ε.Ε.”με αξιοπιστία και συνέπεια αναλαμβάνει κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου, μεταλλικές κατασκευές, μεταλλικά αντικείμενα, επενδύσεις με ARCHIPAN και επενδύσεις με ETALBON.

Μερικά από τα έργα τους που μαγνητίζουν τα βλέμματα είναι το σύγχρονο αεροδρόμιο της Σητείας, το εμπορικό κέντρο Talos Plaza στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, τα επιβλητικά γραφεία του Ομίλου Καράτζη στη λεωφόρο Καζαντζίδη, το ξενοδοχείο Galaxy Hotel στη λεωφόρο Δημοκρατίας, τα αριστοτεχνικά φτιαγμένα κτίρια της Παγκρήτιας Τράπεζας στη Λεωφόρο Ικάρου αλλά και η νέα επέκταση του αεροδρομίου του Ηρακλείου.

Στόχος της εταιρίας αποτελεί η διαρκής ανάπτυξη και βελτίωση της δυναμικής και σταθερής θέσης της στην αγορά μέσω επενδύσεων ανθρώπινου δυναμικού, εξοπλισμού, έρευνας και ανάπτυξης.

Η εταιρεία “Κουτάντος Α.Β.Ε.Ε.”αναλαμβάνει την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων πάσης φύσεως.
Από την κατασκευή μεταλλικών σπιτιών και ξενοδοχείων, έως την κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων και αποθηκευτικών χώρων ενώ ολοκληρώνει τα έργα της με όπλα τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την εμπειρία στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών.

Δείτε την καταχώρηση της “Κουτάντος Α.Β.Ε.Ε.” εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments