Εταιρία Αλούμπης… για απόλυτα επιτυχημένες εκδηλώσεις

Εταιρία Αλούμπης… για απόλυτα επιτυχημένες εκδηλώσεις

Η πολυαναμενόμενη συναυλία του αγαπημένου μας συγκροτήματος ή τραγουδιστή ανακοινώθηκε. Κλείσαμε τα εισιτήρια, κανονίσαμε και την παρέα με την οποία θα την απολαύσουμε και φτάσαμε στο συναυλιακό χώρο. Η μουσική ξεκινά αλλά ο ήχος που φτάνει στα αυτιά μας είναι επιεικώς απαράδεκτος.

Κατάσταση στην οποία οι λάτρεις του είδους, έχουν βρεθεί κάποια στιγμή χωρίς ωστόσο να φέρουν καμιά απολύτως ευθύνη. Σίγουρα όταν πληρώνεις αντίτιμο για μια συναυλία, μια εκδήλωση ή μια παράσταση τότε ευλόγως περιμένεις και ανάλογη επαγγελματική αντιμετώπιση από τον διοργανωτή.

Τι και αν ο τραγουδιστής ή η παράσταση έχουν την καλύτερη επίδοση ή ο ομιλητής έχει πολύ ενδιαφέρον, αν ο ήχος που φτάνει στο κοινό δεν είναι σωστός; Τότε όλη η βραδιά πήγε στράφι προς απογοήτευση των παρευρισκόμενων.

Όλα τα παραπάνω, μας κάνουν να καταλάβουμε τη σημασία του επαγγελματία του είδους αλλά και των καλών μηχανημάτων για ένα σωστό αποτέλεσμα ώστε η εκάστοτε διοργάνωση να μην τιναχτεί στον αέρα.

Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε κανένα απολύτως πρόβλημα με την διοργάνωση που έχετε αναλάβει ο starodigos σας προτείνει να απευθυνθείτε στην εταιρία Αλούμπης.

Διαθέτοντας την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, την εμπειρία και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη οποιασδήποτε εκδήλωσης με ηχητικά συστήματα, φωτισμό και ότι άλλο απαιτείται για μια άρτια τεχνική κάλυψη.

Η συναυλία, η θεατρική παράσταση, και κάθε καλλιτεχνικό γεγονός είναι μια στιγμή που περνά. Όμως για να μην χαθεί αλλά να μείνει στην μνήμη μας, θα πρέπει όλα να είναι καλά οργανωμένα και προγραμματισμένα, και ο τεχνικός εξοπλισμός να είναι πλήρης, ελεγμένος σωστά και έγκαιρα τοποθετημένος.

Αυτό επιτυγχάνει σε κάθε εκδήλωση που αναλαμβάνει η εταιρία Αλούμπης, που πιστεύει στην απόλυτη εξειδίκευση και την αποκλειστική ενασχόληση των τεχνικών της με αυτό το αντικείμενο εργασίας.

H εταιρία διαθέτει μια τεράστια γκάμα από ηχεία διαφόρων τύπων, τελικούς ενισχυτές, mixer έως 40 κανάλια, μικρόφωνα, effects, D.J.Setups, ενισχυτές κιθάρας, μπάσου και Drum set κτλ.

Επίσης διαθέτει προβολείς διαφόρων τύπων (par 64, θεατρικοί κτλ. ) και movie heads, scanners, smoke machine κτλ.
Truss 30cm, 12m, and elevator tower. Video projectors, οθόνες κτλ.

Από το 1996, η εταιρία που βρίσκεται στην οδό Καρίας 162 στην Νέα Αλικαρνασσό, αναλαμβάνει οποιοδήποτε γεγονός σε όλη την Κρήτη ενώ ειδικεύεται στην πώληση και ενοικίαση επαγγελματικών συστημάτων ήχου και φωτισμού.

Επισκεφθείτε τους προκειμένου να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία για συστήματα ήχου, φωτισμού και εικόνας αλλά και για να σας υποστηρίξουν τεχνικά, σε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικά γεγονότα, παραδοσιακές γιορτές, συνέδρια, παιδικά πάρτι αλλά και σε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε.

 

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης

Μοιραστείτε το!

Comments