Securita’s control GSI, για την ασφάλεια της οικογένειας και της επιχείρησής σας

Securita’s control GSI, για την ασφάλεια της οικογένειας και της επιχείρησής σας

Σίγουρα δεν αφήσατε στην τύχη την επιλογή της κατοικίας, του αυτοκινήτου ακόμη και των παπουτσιών που πρόσφατα αγοράσατε. Σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό κάνατε έρευνα αγοράς πριν πληρώσετε για αυτά.

Πριν αγοράσετε αυτοκίνητο ξέρατε την εταιρεία που το κατασκευάζει, πόσο κοστίζει, πόσο καύσιμο καταναλώνει, αλλά και τους ίππους του. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είχατε την δυνατότητα να αξιολογήσετε πριν αποφασίσετε.

Στα συστήματα ασφαλείας και στην ενημέρωση που έχουν οι πολίτες για τις εταιρείες security δεν ισχύει το ίδιο. Η γνώση είναι υποτυπώδης αν όχι ανύπαρκτη.

Ποια είναι όμως τα βασικά κριτήρια που πρέπει να έχετε πριν αποφασίσετε να συνεργαστείτε με μια εταιρεία security ώστε για να είστε απόλυτα σίγουροι για την ασφάλεια της οικογένειας και της επιχείρησής σας;

Κέντρο Ελέγχου. Η πιο σημαντική ερώτηση που μπορείτε για την εταιρεία που ερευνάτε είναι για το κέντρο της. Μόνον οι εταιρείες που διαθέτουν το δικό τους Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι άξιες της εμπιστοσύνης σας.

 Πιστοποίηση. Ζητήστε να μάθετε ακόμα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της άδειας λειτουργίας και ερευνήστε αν οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι πιστοποιημένες με ISO 9001.

 Πορεία εταιρίας. Ζητήστε να σας απαντήσουν σε λεπτομέρειες για την εταιρία. Για παράδειγμα ρωτήστε πόσα χρόνια λειτουργεί ή πόσους πελάτες έχει όπως και για την εξειδίκευση των υπαλλήλων της.

Οχήματα. Αν πληροφορηθείτε πως μια εταιρεία διαθέτει λιγότερα από 20 οχήματα να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά αν μπορούν να εγγυηθούν τη ασφάλεια σας. Ζητήστε επίσης πληροφορίες για το προσωπικό ασφαλείας.

Επικοινωνία. Σιγουρευτείτε πως μπορείτε να μιλήσετε για ό,τι σας απασχολεί με τον καθ` ύλην αρμόδιο μιας εταιρείας security.

Τεχνική Υποστήριξη. Ζητήστε να δείτε δείγματα από προηγούμενες εγκαταστάσεις συναγερμών.

Για συστήματα ασφαλείας και υπηρεσίες security που εγγυώνται με αξιοπιστία την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησης σας ο starodigos σας προτείνει την Securita’s control GSI.

Με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και ασυρματοφόρα οχήματα, που συντονίζονται από κεντρικό σταθμό ελέγχου, η Securita’s control GSI προσφέρει, εγγυημένα, αποτελεσματικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Στόχος της εταιρίας είναι η συνεχής ανάπτυξή της, μέσα από τις ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες που επιβεβαιώνονται καθημερινά από τους ευχαριστημένους πελάτες της .

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες σχεδιάζονται με προγραμματισμό και μεθοδικότητα ενώ τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη.

Oι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία αναλυτικά είναι οι εξής: Τοποθέτηση ηλεκτρονικών συστημάτων συναγερμού, ειδική ηλεκτρονική προστασία εργοστασιακών χώρων CCTV, έλεγχος εισόδου και εξόδου, ασυρματοφόρα περιπολικά αυτοκίνητα για περιπολία και άμεση επέμβαση αλλά και ειδοποίηση των σωμάτων ασφαλείας (Αστυνομία, Ε.Κ.Α.Β. Πυροσβεστική ).

Η γκάμα της φρούρησης θα σας καταπλήξει αφού τη συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία φύλαξης εμπιστεύονται δημοτικά κτίρια, νοσοκομεία, βιομηχανικές περιοχές, αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολικά συγκροτήματα, ξενοδοχεία, σπίτια, γραφεία καταστήματα αεροδρόμια λιμάνια συνεδριακοί χώροι ακόμη και οι VIP που επισκέπτονται την Κρήτη.

Στη μεγάλη ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι χρηματαποστολές ,η μεταφορά πολύτιμων αντικειμένων με ιδιόκτητα θωρακισμένα αυτοκίνητα, γερμανικών προδιαγραφών, επανδρωμένα με ειδικά εκπαιδευμένους φρουρούς και με εξοπλισμό διεθνών προτύπων.

Η Securita’s control GSI  έχει τη δυνατότητα να αναλάβει ακόμη και τις πιο δύσκολες αποστολές που θα τις ανατεθούν αφού διαθέτει μέχρι και ειδική υπηρεσία Ασφάλειας (Μυστικοί) αλλά και ειδική ομάδα Ερευνών όπως και συνοδευτικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Η επιλογή του προσωπικού της γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια. Η εκπαίδευσή του είναι συνεχής, τόσο από στελέχη της εταιρίας όσο και από εξωτερικούς ειδικούς συνεργάτες.

Δείτε την καταχώρηση της Securita’s control GSI εδώ 

, ,

Μοιραστείτε το!

Comments