Πρατήριο Ιωάννης Μαρής ΑEGEAN…για ποιοτικά καύσιμα !

Πρατήριο Ιωάννης Μαρής ΑEGEAN…για ποιοτικά καύσιμα !

Όσοι υποστηρίζουν ότι η επιλογή του πρατηρίου καύσιμων που θα επιλέξουμε για το γέμισμα του ρεζερβουάρ του οχήματος μας είναι εύκολη υπόθεση μάλλον κάνουν κάποιο λάθος…

Σύμφωνα με τους ειδικούς επί του θέματος, τα κριτήρια για την επιλογή του σωστού βενζινάδικου είναι πολλά. Πως θα πρέπει λοιπόν να επιλέξουμε το πρατήριο; Με τη μάρκα, την τιμή ή την τιμιότητα;

Η μάρκα θα πρέπει να μας απασχολεί μόνο στην περίπτωση που, έχουμε συμβουλευτεί ειδικό και μας έχει εξηγήσει τα οφέλη από τα πρόσθετα των καυσίμων. Όσο για την τιμή, χρειάζεται μια καλή έρευνα αγοράς.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχουν δημιουργηθεί αρκετές εφαρμογές στις οποίες μπορούμε να βρούμε τα πιο φθηνά πρατήρια που βρίσκονται κοντά μας. Όσο για την ποιότητα ο μόνος τρόπος να προφυλαχθούμε είναι να ελέγξουμε αν το συγκεκριμένο πρατήριο έχει βρεθεί στη λίστα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Ωστόσο το πιο ασφαλές σύμφωνα με όσους δραστηριοποιούνται χρόνια στο χώρο είναι να βάζουμε βενζίνη από σταθερά σημεία πώλησης που έχουμε διαπιστώσει ότι όλα βαίνουν καλώς .

Καθώς λοιπόν η επιλογή πρατηρίου υγρών καύσιμων δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση ο starodigos προτείνει το πρατήριο Ιωάννη Μαρή ΑEGEAN στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 164.

Οι εργαζόμενοι στο πρατήριο Ιωάννης Μαρής ΑEGEAN θα σας εξυπηρετήσουν γρήγορα, πάντα με το χαμόγελο και δε θα διστάσουν να λύσουν οποιαδήποτε πρόβλημα η απορία σας .

Εδώ θα βρείτε τα πλέον ποιοτικά καύσιμα για τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Με την εγγύηση της Aegean oil και τακτικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους για απόλυτα καθαρά καύσιμα.

Εκτός από καύσιμα στο πλήρως οργανωμένο κατάστημα του βενζινάδικου θα βρείτε ποιοτικά αναλώσιμα για το όχημά σας, καθώς και διάφορα χρήσιμα αξεσουάρ. Επιπλέον μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ενώ αναμένετε τις υπηρεσίες του πλυντηρίου τους.

Μπορεί ο χειμώνας να αποτελεί παρελθόν, αυτό όμως δε σημαίνει πως οι καυστήρες δεν πρέπει να καθαριστούν να συντηρηθούν και γιατί όχι να ανεφοδιαστούν.

Η Μαρής Aegean και την συντήρηση καυστήρων αλλά και τον ανεφοδιασμό τους, με την επιθυμητή από εσάς ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης. Το συνεργείο τους ανταποκρίνεται άμεσα και παρέχει άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Αν είστε λάτρεις του υγραερίου κίνησης η Trigon Gas είναι η πλέον αξιόπιστη επιλογή στο υγραέριο κίνησης. Στο πρατήριο αυτό θα βρείτε το ειδικό παράρτημα για να ανεφοδιάσετε το όχημά σας με υγραέριο κίνησης, σε απόλυτα συμφέρουσες τιμές.

Για όσους διαθέτουν σκάφος η επιχείρηση αναλαμβάνει, εφόσον τους ζητηθεί, να μεταφέρει τα τα καύσιμα που χρειάζεται το σκάφος σας, στο χώρο όπου αυτό βρίσκεται και προχωρήσουν στον ανεφοδιασμό του, με μειωμένο κόστος.

Λερώθηκε το αυτοκίνητο ,η μηχανή ή το σκάφος σας και αναζητάτε πλυντήριο για ένα κάλο και προσεχτικό κάθαρμα; Κανένα πρόβλημα καθώς στο συγκεκριμένο πρατήριο το πλύσιμο του οχήματός σας μέσα και έξω, γίνεται με τον πλέον εξελιγμένο, σύγχρονο και ασφαλή εξοπλισμό, που εγγυάται την σωστή φροντίδα και τον καθαρισμό του.

Όσο για την αλλαγή λαδιών, εφόσον χρειαστεί, το προσωπικό με ευχαρίστηση θα το πράξει για εσάς εντελών δωρεάν.

Στο πρατήριο υγρών καυσίμων Μαρής Aegean, οι προσφορές για την επιβράβευση των πελατών δίνουν και παίρνουν. Έτσι κάθε Τρίτη και Πέμπτη με την αγορά καυσίμων αξίας 20 ευρώ παίρνετε ένα καφέ της επιλογής σας εντελώς δωρεάν.

Από την πλευρά της η Aegean θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες της για την συμβολή τους, στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του πανίσχυρου πετρέλαιου κίνησης, ανταποδίδει την προτίμηση τους με μια μοναδική προσφορά .

Κάθε Τετάρτη σε όλη την Ελλάδα το πανίσχυρο πετρέλαιο κίνησης D-Force θα διατίθεται στα επιλεγμένα πρατήρια της στην τιμή του απλού πετρελαίου κίνησης.

Δείτε την καταχώρηση της Μαρής Aegean εδώ

, ,

Μοιραστείτε το!

Comments