Προτάσεις από τον Σφενδουράκη για ένα μαγικό γάμο και μια ονειρική βάφτιση !

Προτάσεις από τον Σφενδουράκη για ένα μαγικό γάμο και μια ονειρική βάφτιση !

Η τιμή που θα κάνετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, όταν του ζητήσετε να σας παντρέψει ή να σας βαφτίσει το πρώτο σας παιδί, είναι πολύ μεγάλη και αποτελεί απόδειξη της αγάπης και της εκτίμησης σας προς το πρόσωπό του.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και όταν κάποιος, σας προτείνει από μόνος του να γίνει κουμπάρος σας ή νονός του παιδιού σας.

Να θυμάστε πάντα πώς η λέξη κουμπάρος, προέρχεται από την ιταλική λέξη compare που σημαίνει έμπιστος φίλος! Εκεί τελικά κρύβεται όλο το νόημα αυτής της σχέσης…ζωής!

Αν ετοιμάζεστε λοιπόν να παντρέψετε η να βαφτίσετε μέσα στους επόμενους μήνες, ο οδηγός που ακολουθεί θα σας διαφωτίσει ώστε θα οργανώσετε τον χρόνο αλλά και το κόστος των μυστήριων.

Στέφανα γάμου : Το ιερό σύμβολο του μυστηρίου, είναι μέλημα του κουμπάρου. Η επιλογή τους εντούτοις πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με τη νύφη και το γαμπρό, ανάλογα με το δικό τους γούστο.

Λαμπάδες: Πιο απλές η πιο συνθέτες στο στολισμό στέκονται δεξιά και αριστερά του ζευγαριού. Αρχικά τοποθετούνται στην τελετή και μετά μεταφέρονται στη δεξίωση. Άλλη λύση αρκετά οικονομική είναι οι κηροστάτες.

Μην ξεχνάτε: Ο στολισμός τους ανήκει στα δικά σας έξοδα, όπως και ο στολισμός του Ναού, εκτός κι αν έχετε συνεννοηθεί διαφορετικά.

Σετ κουμπάρου: Ο επάργυρος συνήθως δίσκος για τα κουφέτα, το γυάλινο μπολ για τα καρύδια και το μέλι, η καράφα και το κολονάτο ποτήρι. Για το κρασί πρέπει να συνεννοηθείτε με το ζευγάρι αν θα το φέρετε εσείς.

Δώρο: Πολλές φορές αντί για κάποιο αντικείμενο, οι κουμπάροι, μετά από συνεννόηση με το ζευγάρι αναλαμβάνουν κάποιο από τα έξοδα του ζευγαριού.

 

Είστε έτοιμοι να γίνετε πνευματικοί γονείς; Οργανωθείτε εγκαίρως και εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα.

 

Κουτί βάφτισης: Συνήθως περιλαμβάνει τα βαφτιστικά ρουχαλάκια και παπουτσάκια, τα βαφτιστικά εσώρουχα και καλτσάκια του νεοφώτιστου.

Λαδόπανα και πετσέτες: Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της χριστιανικής τελετής της βάπτισης .

Σετ λαδιού:Περιέχει το σαπούνι, τη θήκη του και το μπουκάλι για το λάδι.

Λαμπάδα:Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία όμως θα ήταν προτιμότερο να δένει με το στιλ όλων των υπολοίπων αξεσουάρ.

Μαρτυρίκια: Ρωτήστε τους γονείς για τον αριθμό των καλεσμένων και αγοράστε τα αναλόγως. Αν οι καλεσμένοι είναι πάρα πολλοί, μπορεί να συνεισφέρουν οικονομικά για αυτά και οι γονείς .      

Σταυρός: Ανάλογα αν το βαφτιστήρι είναι αγόρι η κορίτσι επιλέξτε κάτι που θα μπορεί να το ευχαριστηθεί και όταν μεγαλώσει.

Έξοδα της εκκλησίας: Τόσο για το γάμο όσο και για τη βάφτιση, όταν τελειώσει το μυστήριο, θα πρέπει να αναλάβετε να δώσετε στον ιερέα κάποιο ποσό για τα έξοδα της τελετής.

Aν λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο ή τη βάφτιση που θα πραγματοποιήσετε ξεκίνησε, ο starodigos σας προτείνει να επισκεφθείτε το κατάστημα του κυρίου Σφενδουράκη Ιωάννη.

Στους χώρους του θα βρείτε τεράστια ποικιλία από είδη γάμου και βάφτισης που θα καλύψουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.

Τόσο οι γονείς του μωρού, όσο και οι νεόνυμφοι, πραγματικά θα ενθουσιαστούν από το αποτέλεσμα. Και μην ξεχνάτε άλλωστε πως αυτές οι αναμνήσεις αποτυπώνονται άπαξ στις φωτογραφίες και τα βίντεο και σας ακολουθούν για μια ζωή.

Η εταιρία Σφενδουράκης από το 1990 έως και σήμερα, έχει χαρίσει χιλιάδες ωραίες στιγμές σε νονούς και κουμπάρους που την επέλεξαν για το γάμο ή τη βάφτιση που πραγματοποιήσαν.

Η πείρα και οι εμπειρία τους θα σας βοηθήσει να διαλέξετε ότι ακριβώς χρειάζεστε για την κάθε περίσταση. Η κομψότητα, η ποιότητα και οι τιμές τους, θα σας εντυπωσιάσουν.

Η εταιρία διαθέτει και e-shop με μεγάλη γκάμα προϊόντων από όπου μπορείτε βρείτε οτιδήποτε αφορά στον γάμο και τη βάπτιση.

Δείτε την καταχώρηση της εταιρίας Σφενδουράκης εδώ 

 

Μοιραστείτε το!

Comments