Ψάχνετε φανοποιείο; Για εγγυημένη εργασία σπεύσατε στο Νίκο Γαλανάκη

Ψάχνετε φανοποιείο; Για εγγυημένη εργασία σπεύσατε στο Νίκο Γαλανάκη

Τρακάρατε το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας και η διαδικασία για την αποκατάσταση των ζημιών σας φαίνεται βουνό;Το αυτοκίνητό σας ταλαιπωρείται καθημερινά από τις καιρικές συνθήκες ή τα μικρό γρατζουνίσματα και δίνεται “μάχη”για τη διατήρηση του αρχικού του χρώματος;

Πάψτε να ταλαιπωρήστε και να αγχώνεστε για θέματα που μπορούν να επιλυθούν πλέον εύκολα γρήγορα και οικονομικά. Μια επίσκεψη στο φανοποιείο Γαλανάκης θα σας πείσει από τα πρώτα λεπτά, πως το να επαναφέρετε το όχημα σας στην πρότερη κατάσταση του και να το κάνετε να δείχνει σαν καινούριο είναι πια… εύκολη υπόθεση!

Το φανοποιείο που βρίσκεται στην οδό Κλεάνθη και Δερβενακίων 1, στη Φιλοθέη Ηρακλείου είναι πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, για διάγνωση και επισκευή ενώ ακολουθεί τους γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης της τεχνολογίας και των νέων αυτοκινήτων.

Σε αυτό το χώρο η φανοποιεία όπου χρειάζεται γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και πολύ μεράκι. Έτσι γίνεται η απαραίτητη λείανση της, ώστε όταν έρθει η ώρα του χρώματος και του βερνικιού, η επιφάνεια να μην κάνει καθόλου “βαθουλώματα”.

Mία απλή παρατήρηση των άλλων οχημάτων που βρίσκονται μέσα στο φανοποιείο του κυρίου Νίκου Γαλανάκη, και τα οποία είναι έτοιμα προς παράδοση στους ιδιοκτήτες τους, θα σας βοηθήσει σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα των εργασιών τους, ακόμη και μετά από ένα πολύ σοβαρό τρακάρισμα.

Διαθέτουν εργαλεία ακριβείας για επισκευή και ανακατασκευή, καλίμπρα επαναφοράς σασί, body kit, κ.ά για τις περιπτώσεις που χρειάζεται. Έτσι πετυχαίνουν ένα άριστο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας που σε συνδυασμό με την βαφή θα το κάνει να μοιάζει σαν καινούριο .

Για να μην πονοκεφαλιάζετε με τις διαδικασίες της εκτίμησης ζημιών και αποζημίωσης από τις ασφαλιστικές εταιρίες, το φανοποιείο Γαλανάκης αναλαμβάνει από την αρχή την διαδικασία της διεκπεραίωσης αποκατάστασης της ζημιάς.

Ακόμη παρέχετε η δυνατότητα παραλαβής του τρακαρισμένου οχήματος, που ίσως να μην μπορεί να μετακινηθεί, από το χώρο που το έχετε παρκάρει. Στο συγκεκριμένο φανοποιείο ακόμη μπορούν να πραγματοποιήσουν στη μηχανή ή το αυτοκίνητο σας, τοπικές βαφές, να επισκευάσουν πλαστικά & πολυεστερικά σπασμένα κομμάτια του, να το γυαλίσουν άλλα και να επαναφέρουν τα θολά φανάρια του στην αρχική τους μορφή.

Από το 1969 και έως σήμερα, το φανοποιείο Γαλανάκης μπαίνει στην θέση του πελάτη και έτσι έχει αναπτύξει άρρηκτους δεσμούς εμπιστοσύνης μαζί τους.

Με την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται επιτυγχάνουν το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση εδώ και 50 χρόνια.

Δείτε την καταχώρηση του φανοποιείου Γαλανάκης εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments