Saloras satellite center και… η πιθανότητα βλάβης θα εκμηδενιστεί !

Saloras satellite center και… η πιθανότητα βλάβης θα εκμηδενιστεί !

Η αξία της χαλάρωσης που προσφέρει η παρακολούθηση της αγαπημένης σου ταινίας, σειράς ή εκπομπής μετά το τέλος μιας πολύ κουραστικής ημέρας, είναι ανεκτίμητη!

Φανταστείτε όμως τι μπορεί να συμβεί, όταν τη στιγμή που έχετε ξαπλώσει αναπαυτικά στον καναπέ ή το κρεβάτι σας για παράδειγμα, η κεραία της τηλεόρασης σας, σας προδώσει;

Κάντε την περίπτωση αυτή εικόνα, εάν διαθέτετε ξενοδοχειακή μονάδα και αντιμετωπίσετε κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα με τα δορυφορικά συστήματα ! Πόση αμηχανία αλλά και πόσες αρνητικές κρητικές, θα δημιουργήσουν τα παράπονα των πελατών ;

Προκειμένου να αποφύγετε όλη αυτή την διαδικασία που μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση αλλά και τη φήμη … Ο starodigos.gr σας προτείνει να απευθυνθείτε στην εταιρία Saloras satellite center.

Οι έμπειροι και αξιόπιστοι ηλεκτρονικοί της εταιρίας, θα λύσουν κάθε σας πρόβλημα που αφορά στην τεχνική υποστήριξη στο χώρο των επικοινωνιών, στην προμήθεια και εγκατάσταση τεχνολογικού εξοπλισμού και υπηρεσιών, για μεγάλα ξενοδοχειακά και αστικά συγκροτήματα, οικισμούς και άλλα.

Με την υποστήριξη της Saloras satellite center, η πιθανότητα βλάβης θα εκμηδενιστεί ! Αυτό μπορεί να το εγγυηθεί άλλωστε η πολύχρονη πείρα τους σε μεγάλες εγκαταστάσεις αλλά και η επιλογή της υψηλής ποιότητας προϊόντων που παρέχουν όπως καλώδια, μηχανήματα κέντρου, εξαρτήματα δικτύου κτλ.

Ακόμη και αν κάτι προκύψει οι τεχνικοί της εταιρίας θα ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμά σας και θα αποκαταστήσουν το πρόβλημα σε χρόνο ρεκόρ!

Η Saloras Satelite Center διαθέτει ισχυρή, δυναμική παρουσία και υποστήριξη στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις τηλεοπτικής λήψης.

Εδώ και χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η εταιρία δραστηριοποιείται σε Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο, Χανιά, Ρέθυμνο, Αθήνα, Αίγινα, Αίγιο, Εύβοια, Ζάκυνθο, Ηλεία, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κέρκυρα ,Κω, Κόρινθο, Κύθηρα, Λάρισα, Μύκονο, Πάτρα ,Πάρο, Πόρτο Χέλι, Ρόδο, Σκιάθο, Τήνο και Χαλκιδική.

Αναλυτικά η εταιρία μπορεί να σας παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία και τεχνική υποστήριξη σε: συστήματα interactive, συστήματα interactive tv – pay tv – video on demand (συνεργασία με την  QUADRIKA), κατασκευή κέντρων λήψης, επίγειο ψηφιακό σήμα.

Η εταιρία Saloras satellite center, ιδρύθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1985 από τον κύριο Αντώνη Ζαχαριουδάκη. Εδώ και 33 χρόνια αδιάκοπα, προσφέρει τις εξαιρετικές υπηρεσίες της στο χώρο των επικοινωνιών, στην προμήθεια και εγκατάσταση τεχνολογικού εξοπλισμού και υπηρεσιών.

Πρόκειται για την πρώτη εταιρία που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, ασχολήθηκε με τις δορυφορικές επικοινωνίες. Η πρώτη δορυφορική λήψη στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε  στις 30 Ιουνίου του 1985! Επίσης, η εταιρία εφάρμοσε την παράλληλη διανομή τηλεοπτικών, μουσικών και πληροφοριακών, μέσω υπολογιστή, καναλιών, με πρώτη μεγάλη εγκατάσταση το 1989 στο Creta Palace της Grecotel στο Ρέθυμνο.

Σήμερα η εταιρία  SALORAS SATELLITE CENTER – ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ,είναι από τους πλέον έμπειρους προμηθευτές ολοκληρωμένων δορυφορικών κέντρων λήψης, διανομής και καλωδιακών δικτύων μεγάλης έκτασης.

Αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με οίκους του εξωτερικού όπως :HIRSCHMAN Γερμανίας (Επαγγελματικοί δορυφορικοί δέκτες, εξοπλισμός κέντρου και δικτύου) – COME SCOPE, DRAKE, Αμερικής (Εξειδικευμένα καλώδια, μηχανήματα κέντρου, κάτοπτρα) – HUMAX- ARION (Δορυφορικοί δέκτες) ALCAD ΙΣΠΑΝΙΑΣ και διάφορες άλλες εταιρίες ηλεκτρονικού εξοπλισμού. ( LEBAND).

Με μεράκι, γνώση και συνεχή ενημέρωση πάνω στο αντικείμενο, έχουν μελετήσει και κατασκευάσει πάνω από 135 μεγάλα έργα, σε αντίστοιχες ξενοδοχειακές μονάδες με δωμάτια που ξεπερνούν τα 650, τρεις οικισμούς και μία πόλη 1400 σπιτιών , ένα λιμάνι 72 θέσεων, δεκάδες μικρά ξενοδοχεία και εκατοντάδες μικρά ιδιωτικά συστήματα, πολλά από τα οποία λειτουργούν σε κοινό δίκτυο RF/SAT .

Ακόμη η εταιρία Sαloras satellite center, είναι εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης της ψηφιακής πλατφόρμας COSMOTE-TV, από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών τους ,τη συνέπεια και φυσικά την αξιοπιστία τους !

Εμπιστευθείτε τους και εσείς, για τα άριστα προϊόντα τους ,την εξαιρετική τεχνική υποστήριξη που παράσχουν, τον έγκαιρο χρόνο παράδοσης ,τη σωστή πληροφόρηση και προπάντων τις ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση πάντα και με την καλύτερη ποιότητα !

 

Δείτε την καταχώρηση της εταιρίας εδώ

Μοιραστείτε το!

Comments