Σαββάκης: Πλακάκια, είδη υγιεινής και κουζίνες απαράμμιλης αισθητικής και αντοχής !

Σαββάκης: Πλακάκια, είδη υγιεινής και κουζίνες απαράμμιλης αισθητικής και αντοχής !

πλακάκια στο σπίτι ή την επιχείρηση, παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη συνολική τελική όψη των χώρων. Με την κατάλληλη επιλογή, μπορούν να προσθέσουν κομψότητα, να συμπληρώσουν την υπάρχουσα διακόσμηση ή ακόμη να δημιουργήσουν μια εντελώς διαφορετική όψη προσδίδοντας το στυλ και το ύφος που επιθυμούμε.

Τα πλακάκια στις μέρες μας, υπάρχουν σε τόσο μεγάλη ποικιλία που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις ακόμη και του πιο απαιτητικού χώρου αλλά και γούστου.

Είτε δημιουργείτε το χώρο σας εξ αρχής, είτε τον ανακαινίζετε, η επιλογή των πλακιδίων που  θα «ντύσουν» το μπάνιο, την κουζίνα, τους τοίχους ή τα δάπεδα είναι πολύ σημαντική.

Άλλωστε είναι το πρώτο στοιχείο που προσέχει όποιος μπει σε ένα σπίτι ή σε έναν επαγγελματικό χώρο.

Η όμορφη όψη ενός δαπέδου ή ενός τοίχου, επενδυμένου με πλακάκια, δεν είναι μόνο θέμα γούστου, αλλά και ποιότητας κατασκευής. Η επιλογή των κατάλληλων πλακιδίων εξασφαλίζει όχι μόνο ομορφιά και λειτουργικότητα αλλά και μεγάλη διάρκεια ζωής, ανάλογα με τη χρήση του χώρου.

Εάν και εσείς αναζητάτε πλακάκια εξαιρετικής ποιότητας, αντοχής και απαράμιλλης αισθητικής σε απίστευτη διαθέσιμη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ο προορισμός είναι ένας ! Η εταιρία Σαββάκης.

Με εμπειρία 30 και πλέον ετών στο χώρο, οι άνθρωποι της εταιρίας, θα σας καθοδηγήσουν σωστά, ώστε να προχωρήσετε στην καλύτερη δυνατή επιλογή, που θα ταιριάζει στο γούστο αλλά και  στο χώρο σας .

Μην ξεχνάτε, πως το μπάνιο και η κουζίνα είναι χώροι υγιεινής και άρα απαιτείται ποιότητα σε οτιδήποτε τοποθετηθεί σε αυτά. Ακόμη με τα σωστά πλακάκια, οι χώροι σας μπορούν να μεγαλώσουν και να αποκτήσουν  φωτεινότητα και ζωντάνια.

Τα καλής ποιότητας πλακάκια στην κουζίνα καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα και επιπλέον αντέχουν στις καταπονήσεις και στη φθορά του χρόνου. Το ίδιο και ισχύει και για τα πλακάκια του μπάνιου, που επιπλέον αποτελούν και ένα σκηνικό για να δημιουργήσετε το ιδανικό μέρος χαλάρωσης για το πνεύμα και το σώμα.

 

 

Στην εταιρία Σαββάκης, δεν θα σας βοηθήσουν μόνο να επιλέξετε τα σωστά πλακάκια, αλλά επιπλέον θα τα σχεδιάσουν για εσάς, με ειδικά προγράμματα που διαθέτουν, προκειμένου να έχετε άμεσα μια πρώτη εικόνα του αποτελέσματος, στο χώρο σας, πριν την τοποθέτηση !

Έτσι δεν θα σπαταληθούν άδικα υλικά και ο τεχνίτης που θα προχωρήσει στην τοποθέτηση, δεν θα χάσει χρόνο, ώστε οι εργασίες να πραγματοποιηθούν πιο γρήγορα. Επίσης εσείς έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε κάτι σε περίπτωση που δεν σας αρέσει, προτού ο τεχνίτης τελειώσει τη δουλειά του.

Αδιαπραγμάτευτο μέλημα της επιχείρησης Σαββάκης, είναι να προσφέρει καθημερινά στον πελάτη, άμεση εξυπηρέτηση και άριστα υλικά τα οποία ακολουθούν τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις κάθε εποχής.

Η εταιρεία Σαββάκης, είναι μια σύγχρονη και συνεχώς εξελισσόμενη επιχείρηση στο χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του αγοραστικού της κοινού. Στόχος της είναι να υλοποιεί τα θέλω των πελατών της και να δημιουργεί νέους τρόπους χρήσης των χώρων σας, συνδυάζοντας την πολυετή πείρα της πάντα με τα ποιοτικότερα υλικά.

Είτε πρόκειται για ιδιώτη, επαγγελματία ή κατασκευαστή, η εταιρεία Σαββάκης προσφέρει ευέλικτη συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα στάδια, πριν, κατά, αλλά και μετά την πώληση.

 

Οι επιλογές που θα βρείτε στους χώρους τους ,είναι απεριόριστες και το σίγουρο είναι πως θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, σχέδια μα και σε τιμές που ικανοποιούν και το πιο απαιτητικό γούστο.

Αφουγκραστείτε τις ανάγκες του χώρου σας και με την βοήθειά τους, επιλέξτε τα ιδανικά πλακίδια που θα τον αναδείξουν και θα υπηρετήσουν ιδανικά την έννοια του απόλυτου design.

Η εταιρία Σαββάκης εγγυάται για την ποιότητα των προϊόντων της, ενώ συνεργάζεται με επώνυμους οίκους του εξωτερικού στον χώρο των ειδών υγιεινής παρέχοντας έτσι αποκλειστικότητες σε σχέδια και υλικά.

Έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και κατασκευαστές στο χώρο, απέκτησαν  την εμπειρία και τη γνώση, που τους επιτρέπει να μπορούν να ανταπεξέλθουν και να δώσουν λύσεις, σε οποιαδήποτε κατασκευαστική δυσκολία στον τομέα της οικοδομής.

Η εταιρία Σαββάκης βρίσκεται και στο χώρο της κατασκευής κουζίνας για πάνω από 20  χρόνια. Το ειδικό τμήμα της επιχείρησης, είναι στελεχωμένο από έμπειρους επαγγελματίες που σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και τοποθετούν τα έπιπλα της κουζίνας που εσείς θα επιλέξετε, για το σπίτι ή την επιχείρησής σας.

Σε αυτούς μπορείτε να βρείτε πληθώρα ετοιμοπαράδοτων υλικών, για την άμεση εξυπηρέτησή σας, αφού διαθέτουν ιδιόκτητους στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους 5.000 τ.μ και αύλειες εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ !

Παράλληλα, οι ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι 2.500 τ.μ, προσφέρουν άνεση επιλογών, μέσα από μια τεράστια ποικιλία επώνυμων προϊόντων που θα σας καταπλήξουν !

Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις τους, στον Εσταυρωμένο και περιηγηθείτε στους εκπληκτικούς άνετους χώρους με τα πλακάκια δαπέδου, εσωτερικού και εξωτερικού  χώρου, κουζίνας, μπάνιου αλλά και τοίχου. Ρίξτε ακόμη μια ματιά στα εντυπωσιακά έπιπλα μπάνιου και κουζίνας που διαθέτουν.

Στην επιχείρηση Σαββάκης, θα βρείτε και ό,τι αναζητάτε σε είδη υγιεινής,μπαταρίες υδρομασάζ, είδη κλιματισμού και θέρμανσης, πλακάκια τύπου ξύλου,ψηφίδες,επενδύσεις πέτρας ακόμη μεσόπορτες και κουζίνες για κάθε γούστο και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς !

 

Δείτε εδώ την καταχώρηση της εταιρείας Σαββάκη

Μοιραστείτε το!

Comments