Παιδική Φωλιά: Δώστε στα παιδιά σας την φροντίδα και το περιβάλλον που τους αξίζει

Παιδική Φωλιά: Δώστε στα παιδιά σας την φροντίδα και το περιβάλλον που τους αξίζει

Υπάρχει καλύτερο συναίσθημα για ένα γονέα, από το να γνωρίζει ότι το παιδί του είναι σε καλά χέρια όταν εκείνος εργάζεται;Ότι βρίσκεται σε ένα ασφαλές και με εξαιρετική φροντίδα περιβάλλον όταν εκείνος για αναρίθμητους λόγους δεν μπορεί να το έχει υπό την επίβλεψη του; Πρόκειται για ένα μόνο, από τα ένα από τα πολλά, προνόμια που ο παιδικός σταθμός έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε γονείς και παιδιά.

Σύμφωνα και με τους ειδικούς ένας πιστοποιημένος παιδικός σταθμός εκτός του ότι ετοιμάζει τους λιλιπούτειους μαθητές για το δημοτικό σχολείο, τους δίνει δυνατότητα της περαιτέρω κοινωνικοποίησης αλλά και της μάθησης παίζοντας και εξερευνώντας.

Ο δρόμος που διανύει το παιδί στα πρώτα χρόνια της ζωής του είναι πραγματικά μεγαλειώδης και καθοριστικός για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς του. Οι σωστοί παιδικοί σταθμοί αποδεικνύονται σήμερα περισσότερο πολύτιμοι από ποτέ.

Ο παιδικός σταθμός είναι μια πραγματικότητα στη ζωή του παιδιού και της οικογένειας και ένα πολύ σημαντικό βήμα στη ζωή και των δύο. Είναι η στιγμή του πρώτου αποχωρισμού από το σπίτι και η στιγμή της ένταξης στο πρώτο κοινωνικό πλαίσιο.

Στο Ηράκλειο ένας από τους καλύτερους παιδικούς σταθμούς που ο starodigos αναζήτησε βρήκε και σας προτείνει είναι ο σύγχρονος παιδικός σταθμός η Παιδική Φωλιά

Η Παιδική Φωλιά φροντίζει τα παιδιά του Ηρακλείου εδώ και 50 χρόνια. Από το 1968 προσφέρει απλόχερα χαρά, αγάπη, στοργή στα πιτσιρίκια αλλά και τη βεβαιότητα στους γονείς ότι το παιδί τους θα είναι ασφαλές , χαρούμενο δε θα στερηθεί τη χαρά του παιχνιδιού, την φροντίδα αλλά και την σωστή πνευματική του ανάπτυξη.

H Παιδική φωλιά χρόνια τώρα δικαιώνει τις απαιτήσεις των γονέων που ζητούν ένα χώρο εμπιστοσύνης για την προσχολική αγωγή του παιδιού τους. Σαν έμπειρος παιδικός σταθμός ξέρει να σέβεται την προσωπικότητα, τη μοναδικότητά και την έκφραση του κάθε παιδιού αλλά παράλληλα την επιθυμία του γονέα του.

Ο παιδικός σταθμός όμως δεν συμβάλλει μόνο στην φυσική υγεία και ανάπτυξη του παιδιού αλλά και στην πνευματική ανάπτυξή του. Συνήθως τα παιδιά που πηγαίνουν σε κάποιο παιδικό σταθμό, έχει παρατηρηθεί μέσα από μελέτες ότι είναι περισσότερο πολυμήχανα, έχουν πλουσιότερο λεξιλόγιο και είναι πιο εκφραστικά όταν μιλούν, ξέρουν περισσότερα για το περιβάλλον και κάνουν περισσότερες ερωτήσεις.

Μέσα από πληθώρα δραστηριοτήτων τα παιδιά καλλιεργούν τον αυθορμητισμό, την εργατικότητα, την δημιουργικότητα, την πρωτοβουλία, τη συνεργασία αλλά και το αίσθημα της ευθύνης.

Η Παιδική φωλιά στεγάζεται σε ένα ιδιόκτητο κτίριο 750 τ.μ. στην περιοχή της Κηπούπολης. Όλοι οι χώροι του ανακαινίζονται κάθε καλοκαίρι, βάφονται με χαρούμενα οικολογικά χρώματα κατάλληλα για τα παιδιά, προκειμένου να εξασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες για τη φιλοξενία τους .

Με σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές ,ο παιδικός σταθμός διαθέτει ευρύχωρες, φωτεινές αίθουσες αλλά και τρεις αυλές με καταπράσινους κήπους και φυσικά παιδική χαρά. Επιπροσθέτως θέατρο και εργαστήρι όπου τα μικρά παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους.

Όταν έρθει η ώρα του φαγητού θα γλύφουν και τα δάχτυλα τους!Τα πιάτα τους σερβίρονται πάντα ζεστά και καλομαγειρεμένα με τα πιο αγνά υλικά αφού η μαγείρισσα έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια του ΕΦΕΤ.

Το πρόγραμμά της Παιδικής φωλιάς περιλαμβάνει μουσική, ζωγραφική, αγγλικά και γυμναστική σε ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο. Ακόμη περιβαλλοντική αγωγή, κατασκευές στο εργαστήρι, θεατρικό και δημιουργικό παιχνίδι, παντομίμα ζαχαροπλαστική αλλά και μαθήματα κανόνων υγιεινής και κυκλοφοριακής αγωγής. Στις δραστηριότητες του σταθμού περιλαμβάνονται επίσης συναντήσεις -μαθήματα με έμπειρη παιδοψυχολόγο.

Οι μικροί μαθητές διανέμονται σε κατηγορίες τμημάτων. Στο ένα εντάσσονται τα μικρά παιδιά και στο άλλο τα μεγαλύτερα. Έτσι κάθε ηλικιακή ομάδα βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο που είναι ειδικά διαμορφωμένος για την ασφάλεια και τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενεί. Επιπλέον, κάθε τμήμα έχει τη δική του ξεχωριστή αίθουσα κατάλληλα διαμορφωμένη και εξοπλισμένη.

Στην Παιδική φωλιά παρέχετε καθημερινά πρωινό και μεσημεριανό εγκεκριμένο από παιδίατρο. Τρία πλήρως εξοπλισμένα σχολικά οχήματα μεταφέρουν τα παιδιά προγραμματισμένα ενώ οι γονείς ενημερώνονται καθημερινά για τα πεπραγμένα του βλασταριού τους από το λεπτομερές φυλλάδιο ενημέρωσης κάθε παιδιού. Ακόμη ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται
συναντήσεις με τους νηπιαγωγούς και την παιδοψυχολόγο για την πλήρη ενημέρωση των γονέων ενώ παρέχετε και ασφαλιστική κάλυψη.

Και για την εξάλειψη κάθε αμφιβολίας, υπάρχει πλήρης επίβλεψη του κτιρίου εσωτερικά και εξωτερικά με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Δείτε την καταχώρηση της Παιδικής φωλιάς εδώ 

 

,

Μοιραστείτε το!

Comments