Ραδιοταξί Κνωσσός …για ασφαλή και άνετη μετακίνηση

Ραδιοταξί Κνωσσός …για ασφαλή και άνετη μετακίνηση

Αναμφίβολα δεν υπάρχει ενήλικας που να μην έχει κάνει χρήση των υπηρεσιών ταξί για κάποια μετακίνηση του. Ωστόσο τα ταξί για κάποιους δεν αποτελούν απλά μια εύκολη, εναλλακτική λύση για περιστασιακή μετακίνηση αλλά τρόπο ζωής.

Υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά μετακινούνται με ταξί. Άλλοι γιατί δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και άλλοι γιατί θέλουν η μεταφορά στον προορισμό τους να γίνει από επαγγελματίες οδηγούς, άρτια καταρτισμένους και εκπαιδευμένους που σέβονται την οδική ασφάλεια.

Στις μέρες μας, οι εταιρίες ραδιοταξί έχουν εκσυγχρονιστεί σε μεγάλο βαθμό και προσφέρουν υπηρεσίες απόλυτα εξατομικευμένες για τις ανάγκες του κάθε πελάτη, για επαγγελματικούς, προσωπικούς ή ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Στο Ηράκλειο μια από τις παλαιότερες και σοβαρότερες εταιρίες μεταφοράς είναι το Ραδιοταξί Κνωσσός.

 

Η εμπειρία και η γνώση των οδηγών της θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας με άνεση, επαγγελματισμό, ασφάλεια, συνέπεια, ευγένεια, διακριτικότητα και αξιοπιστία. Παράλληλα η συγκεκριμένη εταιρία ταξί καινοτομεί καθώς προσφέρει στους πελάτες της και ασύρματο ίντερνετ κατά τη διάρκεια της μεταφοράς στον εκάστοτε προορισμό τους.

Ο στόλος της Ραδιοταξί Κνωσσός αποτελείται πλέον από 300 αυτοκίνητα από τα 25 που αριθμούσε στη απαρχή της. Όλα πληρούν τα αυστηρότερα κριτήρια ασφάλειας στη μεταφορά. Όλα αυτά τα χρόνια όμως οι αξίες της παρέμειναν σταθερές. Ήταν άλλωστε και οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν σύστημα ραδιοφωνικής εκπομπής για την κλήση οχήματος.

Όπως τονίζουν, οι συνεργάτες τους δεν είναι απλά μεταφορείς, αλλά οι καλύτεροι προσωπικοί οδηγοί, αφού μιλούν ξένες γλώσσες και στόχος τους είναι η ευχαρίστηση του πελάτη και η ομαλή και ασφαλής μεταφορά στο προορισμό του.

Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας, διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα και συνεχώς αναβαθμίζεται σε εξοπλισμό και σε λογισμικό με δυνατότητα να δέχεται χιλιάδες κλήσεις ημερησίως. Με ευγένεια και ταχύτητα οι έμπειρες τηλεφωνήτριες που διαθέτουν, είναι πρόθυμες να εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο.

Η Κνωσσός Ταξί είναι υπερήφανη για το γεγονός ότι διαθέτει δικό της σταντ στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου για την καλύτερη και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με την παροχή των υπηρεσιών της να επεκτείνεται συνεχώς ,η Ραδιοταξί Κνωσσός σας προσκαλεί να την γνωρίσετε, να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της και τα υπόλοιπα να τα αφήστε στους έμπειρους συνεργάτες της!

Δείτε την καταχώρηση του Ραδιοταξί Κνωσσός εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments