Θωρακίστε το σπίτι σας με τη βοήθεια της Certo porta

Θωρακίστε το σπίτι σας με τη βοήθεια της Certo porta

Το σπίτι μας αποτελεί το καταφύγιο μας. Είναι ο χώρος που μας ηρεμεί και μας γεμίζει με ασφάλεια. Μικρό ή μεγάλο είναι το μέρος όπου χαλαρώνουμε, ηρεμούμε και ανασυντασσόμαστε.

Στον ιδιωτικό μας χώρο, διαμορφωμένο με το δικό μας προσωπικό γούστο και στυλ όλα λειτουργούν σύμφωνα με τα δικά μας θέλω.

Το σπίτι μας ακόμη είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και με την οικογενειακή θαλπωρή. Οι τρυφερές οικογενειακές στιγμές, το φαγητό με φίλους η συγγενείς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του .

Για όλους τους παραπάνω λόγους και πολλούς ακόμη κάνεις μας , επ’ ουδενί , δεν θα ήθελε το σπίτι του να είναι εύκολο να διαρρηχθεί από κλέφτες. Ένα από τα πιο προφανή μέρη που προστατεύουν το σπίτι σας είναι η κεντρική πόρτα.

Δυστυχώς, πολλοί από εμάς εξακολουθούν να αγνοούν τη σημασία που έχει η συγκεκριμένη πόρτα και συχνά συμβιβάζονται με τα υλικά και κλειδαριές που δεν εγγυώνται ασφάλεια.

Μια άκρως αξιόπιστη και αποδοτική λύση για τη φύλαξη του σπιτιού αποτελούν οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

Για την σωστή επιλογή μιας καλής θωρακισμένης πόρτας πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, που αφορούν στην ποιότητα της κάσας, του πορτόφυλλου και της θωράκισης του.

Ακόμη δεν θα πρέπει να αμελήσουμε την ποιότητα και τον τύπο της κλειδαριάς αλλά και την ενδεχόμενη ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Η σωστή τοποθέτηση αποτελεί ζήτημα για μια θωρακισμένη πόρτα, καθώς εξασφαλίζει σωστή λειτουργία και αποτελεσματικότητα. Πρέπει να γίνεται από έμπειρο συνεργείο με τεχνογνωσία και διαρκή ενημέρωση.

Για να μείνετε ήσυχοι πως κάνεις δεν θα ταράξει την ηρεμία του σπιτιού σας, ο starodigos προτείνει για θωρακισμένες πόρτες να επισκεφθείτε την επιχείρηση Certo porta.

Η ποιότητα, η ποικιλία και οι ανταγωνιστικές τιμές κατέταξαν την εταιρεία μέσα στους πρώτους στο είδος της στην αγορά της Κρήτης και όχι μόνο.

Η Certo porta συνεργάζεται με τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες του νησιού. Τα άριστα προϊόντα της , φιγουράρουν στις καλύτερες θέσεις επιλεγμένων αξιόπιστων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Οι άνθρωποι της, θα ακούσουν τις ανάγκες σας και θα δημιουργήσουν για τον κάθε ένα ξεχωριστά την πόρτα που ταιριάζει στο χώρο και στα θέλω του.

Με πάνω από 30 χρόνια πρωτοπορίας στον χώρο της θωρακισμένης εσωτερικής πόρτας και των ειδικών κατασκευών, η Certo Porta, είναι η πρώτη εταιρεία παραγωγής θωρακισμένων πορτών στην Κρήτη.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει μόνο ελληνικά προϊόντα καθώς συνεργάζεται με τις ποιοτικότερες εταιρείες του είδους στην Κρήτη.

Τα ιδιόκτητα κτίρια της είναι πλήρως ανακαινισμένα και γέματα με ανανεωμένα προϊόντα και κατασκευαστικό εξοπλισμό που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για τις άψογες δραστηριότητές της ,η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 : 2008.

Δείτε την καταχώρηση της CERTO PORTA

Μοιραστείτε το!

Comments