Τzompanakis Home Solutios για έπιπλα ποιοτικής υπεροχής και φινέτσας!

Τzompanakis Home Solutios για έπιπλα ποιοτικής υπεροχής και φινέτσας!

Μόλις αποκτήσατε το ολοκαίνουριο σπίτι σας ή ανακαινίσατε το ήδη υπάρχον και θέλετε να το επιπλώσετε από την αρχή αλλά δυσκολεύεστε να επιλέξετε έπιπλα, φοβούμενοι ότι στο μέλλον θα αποδειχθεί πως δεν ταιριάζουν με τους χώρους σας;

Μην πελαγώνετε. Ξεκινήστε αρχικά την απαραίτητη έρευνα αγοράς κατά την οποία πρέπει να έχετε προσδιορίσει το ποσό των χρημάτων που θέλετε να διαθέσετε.

Επιλέξτε το στυλ που θέλετε να έχουν τα καινούρια σας έπιπλα και προσαρμόστε το στα μέτρα σας.

Για να είστε απόλυτα ακριβείς και να αποφύγετε λάθη που θα σας κοστίσουν σε χώρο αλλά και χρήμα, μετρήστε τις διαστάσεις  των σημείων που θέλετε τοποθετήσετε τα νέα έπιπλα και επιλέξτε τα με βάση αυτές.

Προσαρμόστε τις επιλογές των επίπλων σας, ανάλογα με την οικογενειακή σας κατάσταση. Εάν στο σπίτι θα ζουν παιδιά ή κατοικίδια, καλό θα ήταν να αγοράσετε για παράδειγμα καναπέ με πιο πυκνή ραφή στο ύφασμά του όπως και ξύλα ανθεκτικά σε χτυπήματα και γρατζουνιές.

Για έπιπλα απαράμιλλης αισθητικής και αντοχής, ο starodigos.gr σας προτείνει να απευθυνθείτε στην εταιρία Τzompanakis Home Solutios στη Λεωφόρο Κνωσού.

H Tzompanakis Home Solutions δημιούργησε στο Ηράκλειο ένα χώρο με ποιοτικά, πρακτικά έπιπλα φέρνοντας για πρώτη φορά στην πόλη την Νο1 Ελληνική βιομηχανία επίπλων την Centro.

To εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό τους, θα δώσει ζωή στις ιδέες σας, σχεδιάζοντας μαζί σας την κουζίνα, το living ή την ντουλάπα, που εσείς ονειρεύεστε.

Από το 1988 η εταιρία Tzompanakis Home Solutions, ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών στον τομέα του επίπλου κουζίνας, ντουλάπας, καθιστικού, εσωτερικών πορτών, αλλά και δαπέδου, με προϊόντα που συνδυάζουν ποιοτική υπεροχή, προσιτή τιμή, και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η Tzompanakis Home Solutions  αντιπροσωπεύει αποκλειτικά την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία επίπλων κουζίνας, ντουλάπας, καθιστικού αλλά και μικροεπίπλων, την εταιρεία Centro Home του ομίλου Nikolidakis Group.

Επίσης στο χώρο τους θα βρείτε εσωτερικές πόρτες, ηλεκτρικά είδη, νεροχύτες και μπαταρίες κουζίνας και μπάνιου επώνυμων και καταξιωμένων εταιριών.

Επισκεφθείτε τώρα το ανανεωμένο κατάστημα Tzompanakis Home Solutions και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές του σε όλα τα προϊόντα!

 

   TZOMPANAKIS HOME SOLUTIONS – ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μοιραστείτε το!

Comments