Δερμάτινα καθίσματα από τον Τάσο Καϊσαρλή και κινηθείτε με ποιότητα και άνεση!

Δερμάτινα καθίσματα από τον Τάσο Καϊσαρλή και κινηθείτε με ποιότητα και άνεση!

Mια συνηθισμένη φθορά που παρουσιάζεται στα αυτοκίνητα με το πέρασμα του χρόνου, είναι να χαλάσουν οι ταπετσαρίες ή τα καλύμματα του.

Λόγω των έντονων ρυθμών της καθημερινότητας, δεν δίνουμε μεγάλη σημασία στην περιποίηση του εσωτερικού των αυτοκινήτων μας. Αποτέλεσμα, κάποια στιγμή να χρειαστεί είτε να επισκευάσουμε είτε να αλλάξουμε ταπετσαρίες.

Συνήθως πρώτα φθείρονται τα καθίσματα και κυρίως αυτό του οδηγού, λόγω της συχνότερης χρήσης του. Αν στο αυτοκίνητο δε, βάζουμε και παιδιά, το πίσω κάθισμα είναι αυτό που καταπονείται περισσότερο λόγω της έλλειψης προσοχής από τα πιτσιρίκια.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την οροφή του αυτοκινήτου, που αλλάζει χρώμα από τα καυσαέρια αλλά κυρίως από τον καπνό του τσιγάρου, στην περίπτωση, που οι επιβάτες του αυτοκινήτου είναι καπνιστές.

Αν χρειαστεί να κάνουμε μια αλλαγή ή μια επισκευή είναι προτιμότερο να απευθυνθούμε σε εξειδικευμένα συνεργεία ώστε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, και να γλιτώσουμε από επιπλέον ταλαιπωρία.

Αν έχει έρθει η ώρα και εσείς να κάνετε μια αλλαγή στην ταπετσαρία ή στα καλύμματα του αυτοκινήτου σας, ο starodigos προτείνει να εμπιστευθείτε το κατάστημα του Τάσου Καϊσαρλή στην Λεωφόρο Παπαναστασίου 204.

Από το 1990 ο κύριος Τάσος Καϊσαρλής και οι συνεργάτες του δραστηριοποιούνται στο χώρο της ταπετσαρίας, των καλυμμάτων και των αξεσουάρ τόσο για Ι.Χ. όσο και για επαγγελματικά αυτοκίνητα.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα υλικά, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Στο χώρο τους μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βρείτε διαθέσιμη όλη την ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουν και να εξυπηρετηθείτε άμεσα ακόμη και σε έκτακτες ανάγκες.

Το υφασμάτινο σαλόνι είναι το πιο διαδεδομένο στη χώρα μας. Από την άλλη πλευρά είναι και αυτό φθείρετε γρηγορότερα στο πέρασμα του χρόνου, σε αντίθεση με το δερμάτινο που είναι πιο ανθεκτικό.

Η ποιότητα του δέρματος έρχεται πάντα πρώτη. Αυτό ισχύει για όλους τους τύπους ανάμεσα στους οποίους μπορείτε να διαλέξετε. Επιθυμία του Τάσου Καϊσαρλή και των συνεργατών του, είναι να σας προσφέρουν την ποιότητα του δέρματος που χρειάζεστε και το οποίο θα ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρ ποιότητας που δικαιολογημένα αναμένετε.

Τα είδη εργασιών που αναλαμβάνουν αφορούν στις επισκευές και επενδύσεις του εσωτερικού χώρου των αυτοκινήτων. Αναλυτικά, προχωρούν σε τοποθέτηση ταπετσαρίας καθισμάτων σε δέρμα Autostop sa by J. Connolly,σε επισκευή φθαρμένων καθισμάτων, και σελών δικύκλων, στην επένδυση ουρανού και πλαϊνών, στην τοποθέτηση
δερμάτινων τιμονιών, υφασμάτινων καλυμμάτων, ενώ διαθέτουν ακόμη πατάκια μοκέτας με ραφή.

Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνιση σχετικά με την τοποθέτηση δερμάτινης ταπετσαρίας και επένδυσης στο όχημα σας επισκεφτείτε και το κατάστημά Autostop sa – Connolly στο Ηράκλειο, στην Παπαναστασίου 204.

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments