Βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου και καφεδάκι στο Έναστρον …

Βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου και καφεδάκι στο Έναστρον …

Μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου πάντα αποτελεί καλή αφορμή για να βγούμε από το σπίτι. Ένας περίπατος στην καρδιά της πόλης, με τους φίλους ή ακόμη και μόνοι μας, μοιάζει πάντα αναζωογονητικός. Όταν δε το πρόγραμμα περιλαμβάνει και καφέ, η έξοδος ολοκληρώνεται ακόμη πιο ευχάριστα.

Τόσο τα Σαββατοκύριακα, όσο και τις καθημερινές που το πρόγραμμα είναι πιο φορτωμένο, ένας καλός καφές είναι απαραίτητος. Το πρωί για να ξεκινήσει καλά η ημέρα, και το απόγευμα για να ξεκλέψουμε λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Η πιο ωραία γωνιά της πλατείας Ελευθερίας που σερβίρει απολαυστικό καφέ, εξαίσια γλυκά και λαχταριστά snacks καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι το καφέ Έναστρον.

Με την ανεμπόδιστη θέα της πλατείας, των ιστορικών κτιρίων του κέντρου και των ενετικών τειχών, στην ισόγεια καφετέρια με τα αναπαυτικά καθίσματα μπορείτε ήρεμα να πιείτε το μερακλίδικο καφεδάκι σας μόνοι η με παρέα.

Εκτός από καφέ, σερβίρει φρεσκοστημμένο χυμό και τοστάκια, για να βρεις δικαιολογία να παρατείνεις την διάρκεια της παραμονής σου. Ένα ακόμη θετικό είναι πως μαζεύει προσεγμένο κόσμο.

Tο Έναστρον καφέ, ξεκίνησε να λειτουργεί το 1999.Από τότε υποδέχονται τους πελάτες τους με χαμόγελο και σεβασμό προσφέροντας τους πρωινό, γεύμα, δείπνο, καφέ, ποτό καθώς και δροσερά κοκτέιλς.

Στον όμορφο όμορφο αυτό χώρο, με τραπεζάκια έξω υπάρχουν και τηλεοράσεις ώστε να παρακολουθήσετε αγώνες της στρογγυλής θεάς και όλες τις μεγάλες διοργανώσεις όπως Champions League, Uefa, Europa League, με την ανάλογη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, με την παρέα σας , συνοδεία μπίρας ή οποιουδήποτε άλλου ποτού.

Το συγκεκριμένο καφέ αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους Ηρακλειώτες αλλά και για τους ξένους επισκέπτες που κατακλύζουν κάθε καλοκαίρι το κέντρο της πόλης.

Την γρήγορη εξυπηρέτηση σας αναλαμβάνουν οι έμπειροι υπάλληλοι της επιχείρησης που διακρίνονται για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους. Στον χώρο υπάρχει και δωρεάν ίντερνετ για να μπορείτε να σερφάρετε δωρεάν στο Έναστρον .

Tip: Το καφέ είναι φιλικό προς τα κατοικίδια σας !

Δείτε την καταχώρηση του καφέ Έναστρον εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments