Xαλαρωτικό μασάζ για υγεία και ευεξία από την soft touch

Xαλαρωτικό μασάζ για υγεία και ευεξία από την soft touch

Ανυπομονείτε να βρεθείτε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι του μασάζ, για να πέσουν οι ρυθμοί του σώματος σας, να μαλακώσουν οι αρθρώσεις σας και επιτέλους να χαλαρώσετε;Είστε κουρασμένοι, στρεσαρισμένοι και επιζητάτε τη χαλάρωση εδώ και τώρα με ένα αναζωογονητικό μασάζ;

Όπως καταλαβαίνετε …δεν είστε οι μόνοι! Ολοένας και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες, σπεύδουν να αφεθούν στα χέρια των μασέρ για να χαλαρώσουν όχι μόνο το σώμα αλλά και το πνεύμα τους.

Οι επιλογές μας, από την πληθώρα εναλλακτικών θεραπειών, είναι πολλές. Εντούτοις το προτιμότερο είναι το μασάζ να γίνεται από ειδικούς ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί.

Στο Ηράκλειο η εταιρία soft touch σας υπόσχεται, πως αν αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της, θα ξεχάσετε ότι μέχρι σήμερα γνωρίζατε για τις υπηρεσίες μασάζ.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους το ινστιτούτου ή και ακόμη στην άνεση του χώρου που εσείς επιθυμείτε, οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία μασάζ.

Οι πελάτες του soft touch, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία της χαλάρωσης και ευεξίας που προτιμούν, ανάμεσα στο κλασικό μασάζ, τη ρεφλεξολογία, την αρωματοθεραπεία αλλά και την μέθοδο με τις ζέστες ηφαιστειακές πέτρες.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες που προσφέρει το soft touch είναι:

Χαλαρωτικό μασάζ. Πρόκειται για μια σειρά χειρισμών, βασισμένων στην ανατομία και τη φυσιολογία. Το άγγιγμα μέσα από αυτούς τους χειρισμούς έχει ως αποτέλεσμα το αίσθημα ανακούφισης από οποιοδήποτε πόνο.

Αθλητικό μασάζ. Με βάση το κλασικό μασάζ αλλά με διατάσεις και δυνατές πιέσεις, στοχεύει στην καταπολέμηση του μυϊκού πόνου, την δυσκαμψία των αρθρώσεων και επαναφέρει τη μυϊκή ελαστικότητα. Απευθύνεται κυρίως σε αθλητές ή σε άτομα με έντονη φυσική δραστηριότητα.

Πλάτη και πόδια. Πρόκειται για το κλασικό μασάζ που βοηθάει στην ανακούφιση των καθημερινά καταπονημένων μελών του σώματος, προσφέροντας χαλάρωση και αίσθημα ξεκούρασης.

Μασάζ σοκολάτας. Κατά το μασάζ μπορείτε να απολαύσετε όλα τα οφέλη και αρώματα της αυθεντικής σοκολάτας, να χαλαρώσετε και να φροντίσετε την επιδερμίδα σας.

Αρωματοθεραπεία. Επιλέγοντας το αιθέριο έλαιο που σας ταιριάζει, χαλαρώνετε αναζωογονείστε και ταξιδεύετε στη μαγεία των αρωμάτων.

Αιθέρια έλαια για μυϊκούς πόνους. Με συνδυασμό από αιθέρια έλαια καθώς και με ειδικές τεχνικές και μαλάξεις ανακουφίζει από τους μυϊκούς πόνους.

Αιθέρια έλαια για κρυολόγημα. Με αιθέρια έλαια από βότανα κατάλληλα για ανακούφιση από τα πρώτα συμπτώματα κρυολογήματος θωρακίζει τον οργανισμό.

Αντιστρές. Με χαλαρές και αργές τεχνικές, αυτό το είδος μάλαξης στοχεύει στη μείωση του στρες και τον βλαβερών για τον οργανισμό αποτελεσμάτων.

Ηφαιστειακές πέτρες. Αυτό το μασάζ, αποτελεί τη συμπληρωματική τεχνική του κλασικού μασάζ. Με έλαια και τη χρήση ζεστών ηφαιστειακών πετρών, το σώμα αισθάνεται ευφορία και ανακούφιση από μυϊκούς πόνους.

Ρεφλεξολογία. Είναι μια φυσική ολιστική, χωρίς φάρμακα, ακίνδυνη και συμπληρωματική μέθοδος αυτοθεραπείας. Με ειδικές μαλάξεις και τεχνικές ενεργοποιούνται τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα, με σκοπό τη φυσιολογική λειτουργία των οργάνων και των ιστών.

Λεμφικό. Έχει διαφορετική φιλοσοφία από όλα τα είδη μασάζ. Είναι επιφανειακό και η πίεση που ασκείτε στην επιδερμίδα του δέκτη είναι αμελητέα. Η τεχνική αυτή έχει δράση αποστραγγιστική, αποτοξινωτική και αποιδηματική.

Μασάζ κυτταρίτιδας. Με την χρήση ειδικών ελαίων και δυνατών τεχνικών μάλαξης, στόχος είναι η καταπολέμηση του συσσωρευμένου υποδόριου λίπους ,η σωστή κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα τη φυσική απομάκρυνση της κυτταρίτιδας.

Δείτε την καταχώρηση του soft touch εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments