Μαθησιακές δυσκολίες τέλος! Κάντε τα παιδιά σας Ξεφτέρια!

Μαθησιακές δυσκολίες τέλος! Κάντε τα παιδιά σας Ξεφτέρια!

Οι μαθησιακές δυσκολίες απασχολούν έναν μεγάλο αριθμό μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών και ερευνητών από πολλούς επιστημονικούς χώρους.

Μαθησιακή δυσκολία ουσιαστικά είναι η οποιαδήποτε δυσκολία του παιδιού στην κατανόηση ή τη χρήση της γλώσσας, στην πραγματοποίηση μαθηματικών υπολογισμών, στη διατήρηση της συγκέντρωσής του ακόμα και στον συντονισμό κινήσεων του σώματός του.

Συνήθως μετά τη διάγνωση οι γονείς κατακλύζονται με άγχος, και ανησυχία για το μέλλον του παιδιού. Ένα σημαντικό βήμα είναι η αποδοχή τους προβλήματος και η κατάλληλη αντιμετώπιση του από ειδικούς.

Καθώς η αναζήτηση του ατόμου στο οποίο θα εμπιστευθούμε το μέλλον των παιδιών μας, δεν είναι διόλου εύκολη υπόθεση, ο starodigos αναζήτησε, βρήκε και σας προτείνει το κέντρο εξατομικευμένης αγωγής και ηχοθεραπείας αλλά και κέντρο μελέτης τα “Ξεφτέρια”.

 

 

Η Καρούλη Αλεξάνδρα- Άννα με την καλοσύνη και την ευγένεια που τη διακρίνουν, θα προσεγγίσει ακόμη και το πιο “δύσκολο”παιδί, και με τις εξατομικευμένες γνώσεις της στο αντικείμενο, θα το βοηθήσει να λύσουν μαζί κάθε δυσκολία με την οποία είναι αντιμέτωπο.

Το κέντρο εξατομικευμένης αγωγής και ηχοθεραπείας απευθύνεται σε παιδιά αλλά και ενήλικες με προβλήματα συναισθηματικού, αναπτυξιακού και γνωστικού χαρακτήρα.

Διαθέτει τη μέθοδο tomatis, ένα ακουστικό πρόγραμμα με στόχο να διεγείρει τον εγκέφαλο με μουσικά ακούσματα. Ακόμη, στο συγκεκριμένο χώρο, τα παιδιά σας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το Αθηνά τέστ, το πρώτο αναγνωρισμένο τέστ μαθησιακών δυσκολιών στην Ελλάδα.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας άνω των τεσσάρων ετών και εντοπίζει ελλειμματικούς τομείς σχετικούς με την αντίληψη, τις μαθησιακές δυσκολίες την οπτικοκινητική ικανότητα και τη γενικότερη ψυχολογική ωριμότητα.

Τα “Ξεφτέρια” κομμάτι του κέντρου, με στόχο την καθημερινή σχολική μελέτη των παιδιών του δημοτικού και την προετοιμασία τους για την επόμενη μέρα στο σχολείο. Σε αυτό το κομμάτι του κέντρου λειτουργούν τμήματα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

Μια επίσκεψη στο νέο αυτό πρωτοποριακό κέντρο εξατομικευμένης αγωγής και ηχοθεραπείας θα σας πείσει πως η εξαιρετική επιστήμων μπορεί να εντοπίσει τι ακριβώς συμβαίνει στο πιτσιρίκι σας.

Μέσω των υπηρεσιών που παρέχει το κέντρο, μπορεί να παρέμβει παιδαγωγικά και με εξειδικευμένες δραστηριότητες να βοηθήσει κάθε περίπτωση μαθησιακών δυσκολιών.

Τον ευχάριστο και καλαίσθητο χώρο που δημιούργησε η Καρούλη Αλεξάνδρα-Άννα θα τον βρείτε στην οδό Ευρώπης 32 στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες του κέντρου προσφέρονται κατόπιν ραντεβού.

Δείτε την καταχώρηση του εξειδικευμένου κέντρου εδώ 

,

Μοιραστείτε το!

Comments