Για δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα …απευθυνθείτε στο κατάστημα Τσαγκαράκης

Για δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα …απευθυνθείτε στο κατάστημα Τσαγκαράκης

Αναζητάτε λύσεις που το καλοκαίρι θα σας δροσίσουν και το χειμώνα θα σας ζεστάνουν, χωρίς να τινάξετε τον οικογενειακό προϋπολογισμό σας στον αέρα;Το διαμέρισμα σας θυμίζει φούρνο το καλοκαίρι και ψυγείο το χειμώνα;

Ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές και δεν θα χάσετε!

Τοποθετήστε ηλιακό θερμοσίφωνο. Η Ελλάδα και πόσο μάλλον η Κρήτη, αποτελεί ιδανικό τόπο για χρήση ηλιακών θερμοσιφώνων λόγω της μεγάλης ηλιοφάνειας που έχει. Εκμεταλλευτείτε την ηλιακή ενέργεια και γλιτώστε από τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος που καταφθάνουν έπειτα από τη χρήση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα καθ’όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Βάλτε στη ζωή σας το ενεργειακό τζάκι. Οι διαφορές, που έχει απλό τζάκι κλασικού τύπου, σε σύγκριση με ένα ενεργειακό, είναι σχεδόν μηδαμινές. Στην εμφάνιση τουλάχιστον. Στην πραγματικότητα, όμως, το ενεργειακό τζάκι έχει μεγαλύτερη απόδοση άρα και περισσότερη ζεστασιά με λιγότερη κατανάλωση καυσόξυλων .

 Χρησιμοποιείστε αντλίες θερμότητας. Σύμφωνα με όσους τις έχουν χρησιμοποιήσει σε σπίτια και επιχειρήσεις, οι αντλίες θερμότητας αέρος και νερού, αποτελούν την οικονομικότερη και ασφαλέστερη λύση για την θέρμανση αλλά και τον κλιματισμό. Και αυτό διότι κάνουν χρήση ηλεκτρικής και ανανεώσιμης ενέργειας και είναι συμβατές με οποιαδήποτε ηλεκτρική εγκατάσταση.

Ανάψτε τον αφυγραντήρα: Οι χρήσεις αλλά και τα οφέλη του αφυγραντήρα είναι πολλές, καθιστώντας τον πολύτιμη συσκευή για κάθε νοικοκυριό. Καταπολεμά την υγρασία που αυξάνει το κρύο και τη ζέστη. Επιπλέον τις βροχερές μπορείτε να τον χρησιμοποιήστε και για να στεγνώσετε τα ρούχα σας μέσα στο σπίτι. Ένα ακόμη θετικό του είναι πως εμποδίζει την εμφάνιση αλλεργιών.

Και μην ξεχνάτε!Οι χοντρές κουρτίνες περιορίζουν τις απώλειες από τα κουφώματα και τις επιφάνειες των παραθύρων το χειμώνα ενώ το καλοκαίρι περιορίζουν με τη σκιά τους τη θερμότητα που έρχεται από έξω προς τα μέσα. Ακόμη προσπαθήστε να κλείσετε κάθε χαραμάδα από την οποία μπορεί να μπει κρύος αέρας όταν έχει κακοκαιριά ή να βγει ο δροσερός αέρας, όταν έχει καύσωνα και ο χώρος κλιματίζεται.

 Ο starodigos σας προτείνει για ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης και θέρμανσης να επισκεφθείτε το κατάστημα Τσαγκαράκης στη Λεβήνου 4 στο Ηράκλειο. Εκεί θα σας κατατοπίσουν και θα σας ενημερώσουν για όλες τις εναλλακτικές μορφές θέρμανσης.

Το έμπειρο προσωπικό, θα σας εξυπηρετήσει και με αξιοπιστία και συνέπεια θα φροντίσουν να μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από τις επιλογές που κάνατε και μετά την αγορά.

Στο κατάστημά Τσαγκαράκης εκτός από τις εναλλακτικές μορφές θέρμανσης θα βρείτε αντλίες θερμότητας, κλιματιστικά, αφυγραντήρες,  ψυγεία και καταψύκτες, από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες. Ακόμη ενεργειακά τζάκια, καλοριφέρ, τζάκια αέρα, σόμπες, λέβητες PELLET, αλλά και πιεστικά συγκροτήματα και πλαστικές δεξαμενές.

Δείτε την καταχώρηση της επιχείρησης εδώ 

Μοιραστείτε το!

Comments